Search

Smart rolgordijn op maat

Wil je een smart rolgordijn wat je onderdeel uit kan laten maken van je smart home? Ontdek dan het assortiment smart rolgordijnen bij Smartblinds en bestel eenvoudig jouw slimme rolgordijn op maat! Als je eerst de kleuren en stoffen in het echt wilt zien, vraag dan gratis kleurstalen aan.

106 Artikelen

Getoond Product Stof
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

106 Artikelen

Getoond Product Stof
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

SMART ROLGORDIJNEN - SLIMME OPLOSSINGEN VOOR ELK HUIS

Een slim rolgordijn brengt comfort en gemak in huis. De slimme rolgordijnen van Smartblinds zorgen voor de perfecte balans tussen daglicht, privacy, temperatuur en sfeer. Die balans, heb jij altijd en op ieder moment in de hand. Dankzij de smart bediening bedien jij je slimme rolgordijnen namelijk op ieder moment, waar je ook bent. Met de smart rolgordijnen van Smartblinds geniet je van duurzame en sfeervolle raamdecoratie die jouw leven makkelijker maakt.

Slimme rolgordijnen verbinden met jouw smart home

Slimme rolgordijnen van Smartblinds kun je naadloos laten samenwerken met andere smart home apparaten en bekende smart home platformen. Zo kun je met de Eve Motionblinds Matter motor direct verbinden met alle grote smart home platformen. Het nieuwe Matter-protocol zorgt ervoor dat je geen bridge of andere apparaten nodig hebt om te pairen met je smart home platform. Het enige wat je smart rolgordijn nodig heeft is een smart hub van het juiste platform, die als Thread border router kan fungeren. Voor Apple HomeKit-gebruikers is dit bijvoorbeeld de Apple HomePod Mini, of Apple 4K TV en voor Google Home-gebruikers de Google Nest Hub 2, Nest Hub Max of Nest Wi-Fi pro. Voor een uitgebreid overzicht per smart home platform, kun je onderstaande links gebruiken om te kijken hoe je jouw slimme rolgordijn verbind aan jouw smart home platform.

Slimme rolgordijnen op maat

VOLLEDIG DRAADLOOS EN GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN

De slimme rolgordijnen van Smartblinds zijn volledig draadloos en eenvoudig te installeren. De motor van jouw smart rolgordijn zit ingebouwd in de buis van het rolgordijn en is voorzien van een duurzame batterij, die je slechts 1 à 2 keer per jaar hoeft op te laden. Hierdoor heb je nooit last van bedrading of een stroompunt in de buurt nodig. Naast dat slimme rolgordijnen van Smartblinds draadloos zijn, is de rest van de installatie en koppeling met je smart home ook heel makkelijk. Bevestig je rolgordijn met de meegeleverde steunen, scan de QR-code aan het rolgordijn koord via de app van jouw smart home platform en je stelt jouw rolgordijn binnen enkele minuten in!

VOORDELEN VAN EEN SMART ROLGORDIJN

Een slim rolgordijn biedt naast de bovengenoemde dingen nog tal van voordelen:

  • Slimme bediening: Je smart rolgordijnen bedien je snel en slim via de app van jouw smart home platform of via de EVE-app. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je Smartblinds via scènes te automatiseren en is er zelfs de optie om via de slimme assistent van je smart home platform jouw smart rolgordijnen via spraakopdrachten aan te sturen.

  • Schrik inbrekers af: Slimme rolgordijnen kunnen dagelijks openen en sluiten, ook als je niet thuis bent. Hierdoor lijkt het echter wel alsof er altijd iemand thuis is. Dit effect schrikt inbrekers af en verhoogt de veiligheid van jouw woning.

  • Geschikt voor iedereen: Smart rolgordijnen zijn ideaal voor iedereen. Zo zijn ze ideaal voor mensen die minder mobiel zijn en zijn ze perfect voor gezinnen met kinderen en huisdieren, doordat er geen koorden met lussen aan de Smartblinds zitten.

  • Bespaar energie: Met de nieuwe technologie 'adaptive shading' passen jouw smart rolgordijnen zich automatisch aan op basis van de stand en kracht van de zon. Zo zorgen jouw slimme rolgordijnen voor een optimaal klimaat in huis en bespaar je tegelijkertijd energie!

smart rolgordijn

SLIMME ROLGORDIJNEN OP MAAT BESTELLEN

Bij Smartblinds kun je slimme rolgordijnen volledig op maat en naar wens samenstellen. Daarbij kun je kiezen uit verschillende stofcollecties, stofkleuren, systeemkleuren zodat jouw smart rolgordijn perfect past bij de rest van je interieur. Daarnaast hebben we ook verschillende transparanties waar je uit kan kiezen. Zo hebben we verduisterende rolgordijnen die geschikt zijn in bijvoorbeeld de slaapkamer, lichtdoorlatende rolgordijnen voor in je keuken of kantoor en hebben we transparante rolgordijnen die veel licht doorlaten in bijvoorbeeld je woonkamer. Bekijk een product, vul de maten van jouw venster in en start met het configureren van je Smartblinds. Tijdens het bestelproces kun je precies zien hoe jouw slimme rolgordijn eruit komt te zien. Bestel vandaag nog een slim rolgordijn van Smartblinds en ervaar het gemak van luxe raamdecoratie, volledig geïntegreerd in jouw smart home.

VRAGEN OVER SLIMME ROLGORDIJNEN

Wat is een smart rolgordijn?

Een smart rolgordijn is een elektrisch rolgordijn voorzien van een slimme motor die je op afstand kunt bedienen via smart home platformen zoals Apple HomeKit, Google Home of Amazon Alexa. De slimme rolgordijnen kun je automatiseren om op bepaalde tijden te openen of te sluiten en ze kunnen samenwerken met andere smart home apparaten.

Hoe kan ik een slim rolgordijn kopen?

Je kunt een slim rolgordijn gemakkelijk zelf kopen bij Smartblinds. Kies een rolgordijnstof die je mooi vindt, vul de gemeten maten van jouw venster in of laad deze door een adviseur van ons inmeten. Druk vervolgens op de groene knop om jouw smart rolgordijn verder naar wens te configureren. Na het configureren kun je jouw rolgordijn op maat in je winkelwagen plaatsen en super snel bestellen!

Hoe installeer ik een slim rolgordijn?

Het installeren van een Smartblinds slim rolgordijn is eenvoudig en kan door vrijwel iedereen worden gedaan. Omdat de rolgordijnen op batterij werken, hoef je geen stroomkabels aan te leggen. Je bevestigt het rolgordijn aan de muur of het plafond met behulp van de juiste schroeven en eventueel plugs en volgt de rest van de stappen van de installatiehandleiding om je Smartblind toe te voegen aan jouw smart home.

Hoe vaak moet ik mijn smart rolgordijn opladen?

Slimme rolgordijnen van Smartblinds zijn energie efficiënt en hoeven daardoor slechts 1 à 2 keer per jaar te worden opgeladen. Dit hangt af van de mate waarin jij je Smartblinds gebruikt en de oppervlakte van het systeem.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!